ОБРАТНА ОСМОЗА ЗА ВАШИЯ ДОМ

Ако ви е омръзнало да носите тежки бутилки с вода до дома си, да харчите стотици левове на година, за да си осигурите чиста вода за пиене вкъщи, не ви се пие застояла вода от филтриращи кани, тогава ФИВО е вашето удобно и изгодно решение за безкомпромисно чистa вода и обратна осмоза у дома!

Изберете вашия модел домашна система за обратна осмоза!

2 СТЕПЕННА COMBO ФИЛТРАЦИЯ ЧРЕЗ ОБРАТНА ОСМОЗА [0,0001µ] предназначена за райони с твърда вода. Скрит...
699 лв.
Виж повече Купи
4 СТЕПЕННА ФИЛТРАЦИЯ ЧРЕЗ ОБРАТНА ОСМОЗА [0,0001µ] предназначена за райони с твърда вода. Скрит монтаж...
389 лв.
Виж повече Купи

Домашните системи за обратна осмоза от ФИВО ви дават:

УДОБСТВО

Няма повече нужда да купувате никаква бутилирана вода, да разнасяте тежки бутилки, туби и галони.

доза здраве

Пречистената вода е с ниска минерализация и нулеви стойности на варовици и карбонати. В нея не остават никакви следи от пясък, ръжда, тежки метали и хлор. Филтрите успяват да спрат дори и всички вируси, бактерии и микроорганизми. Подходяща е за цялото семейство - от малки деца до много възрастни хора. Просто, защото е истински чиста.

СИГУРНОСТ

Никога не оставате без чиста питейна вода у дома

СПОКОЙСТВИЕ

Екипът на ФИВО доставя и инсталира оборудването напълно безплатно в удобно за Вас време. Няма нужда от притеснения кой, кога и как ще монтира оборудването, от къде ще си вземете филтри догодина и какво ще стане, ако нещо не работи, както трябва. Експертният ни екип е винаги на едно обаждане разстояние от Вас!

Еко решение

0 бутилки означават 0 въглероден диоксид и 0 пластмаса, тоест нулев екологичен отпадък.

ГЪВКАВОСТ

Различните модели на системите за пречистване на вода за дома, Ви дават възможност да изберете най-подходящата за вашите лични нужди и възможности.

ДОСТЪПНОСТ

ФИВО има национално покритие и може да осигури Вашето решение за безкомпромисно чиста вода до всяка точка на България.

по-малък разход

Вече няма нужда да харчите от семейния си бюджет за минерална или изворна вода. Подмяната на филтрите се случва веднъж годишно и ще ви струва, колкото месечния разход за бутилирана вода у дома.

Как работи системата за обратна осмоза?

ФИВО OSMOSIS система за обратна осмоза е технология за пречистване на водата, която използва полупропусклива мембрана за отстраняване на йони, молекули и по-големи частици от питейната вода. Домашните системи за питейна вода от ФИВО са иновативни, красиви, компактни апарати, които могат да бъдат инсталирани, както под мивката, така и върху кухненски плот. Те се отличават с филтрация, която не допуска в готовата филтрирана вода да остане какъвто и да е външен замърсител. Включват се директно към водопровода, като са изработени по начин, който изключва всякакъв вид течове, независимо от налягането на водата. Филтрирана вода с ФИВО за дома. Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза. Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

История на системите за обратна осмоза?

Процесът на осмоза през полупропускливи мембрани е забелязан за първи път през 1748 г. от Жан-Антоан Ноле. През 1977 г. Кейп Коръл, Флорида, става първата община в Съединените щати, която използва обратна осмоза в голям мащаб. С първоначален оперативен капацитет от 11,35 милиона литра на ден. Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми. Накрая при вас идва безкомпромисно чиста, висококачествена вода. Мека и вкусна, пречистената с ФИВО филтрирана вода е правилното решение за цялото семейство! Избери чиста вода за вашия дом.