You are currently viewing Защо ни боли главата?

Защо ни боли главата?

Не твърдим, че ви боли главата, защото не пиете достатъчно вода. Но! Една от възможните причини е дехидратацията на организма.

Вероятно знаете, че недостатъчният прием на вода може да доведе до умора, главоболие, раздразнителност и понижена продуктивност. Редовната консумация на вода, трябва да се превърне в един от приоритетните ви здравословни, ежедневни навици. Има доста проучвания по темата, колко вода трябва да се консумира ежедневно. Истината е, че няма перфектна формула. Избери филтрирана вода от ФИВО за дома.
Ние ви съветваме да слушате тялото си и да се хидратирате редовно! С ФИВО OSMOSIS PREMIUM можете да имате наистина чиста вода в дома си, винаги когато имате нужда.
✅ ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която пречиства питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси.
✅ ФИВО OSMOSIS PREMIUM осигурява 4-степенна филтрация, за да гарантира перфектно качество на водата, която запазва всичките си полезни качества.
✅ Инсталирането на системата се случва лесно и безпроблемно от нашите квалифицирани техници. Посетете сайта ни и разгледайте наличните системи.
Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.
Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.
Прочетете „Защо ни боли главата ?“ ТУК
Изберете най-подходящата система за вас:
📲 0888 977 707
📲 0886 767 080

Защо ни боли главата ? – ФИВО за дома