You are currently viewing Истински чиста вода за дома и вашето семейство

Истински чиста вода за дома и вашето семейство

Освен, че ФИВО OSMOSIS PREMIUM осигурява истински чиста вода за вашето семейство, системата идва с безплатна доставка, монтаж и консумативи! В комплекта са включени всички филтри и допълнителен смесител.

✅ Всички системи на ФИВО HOME са с две години гаранция, а при желание от ваша страна, нашият екип може да ви напомня, когато наближава време за подмяна на филтър.

✅ Можете да поръчате ФИВО OSMOSIS PREMIUM от всяка точка на България.

Всяко едно домакинство заслужава безкомпромисно чиста вода. Осигурете я на своето!

Избери филтрирана вода от ФИВО чиста вода за дома.

Ние ви съветваме да слушате тялото си и да се хидратирате редовно! С ФИВО OSMOSIS PREMIUM можете да имате наистина чиста вода в дома си, винаги когато имате нужда.
✅ ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която пречиства питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси.
✅ ФИВО OSMOSIS PREMIUM осигурява 4-степенна филтрация, за да гарантира перфектно качество на водата, която запазва всичките си полезни качества.
✅ Инсталирането на системата се случва лесно и безпроблемно от нашите квалифицирани техници. Посетете сайта ни и разгледайте наличните системи.
Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.
Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.
Изберете най-подходящата система за вас:
📲 0888 977 707
📲 0886 767 080

Чиста вода за дома – ФИВО за дома