You are currently viewing ЕКО домашна система за пречистване на питейната вода

ЕКО домашна система за пречистване на питейната вода

2471 година! Това е годината, в която бутилката от минерална вода, която днес изпихте ще се разгради. Но не съвсем…
Пластмасата за еднократна употреба – често се рециклира трудно, а понякога е дори невъзможно. Под влиянието на атмосферните условия, пластмасата се превръща в частици микропластмаса, които продължават своя „живот“ в почвата, въздуха и водата.

Ако искате да намалите значително използваната пластмаса, можете да се доверите на домашната система за пречистване на питейната вода ФИВО OSMOSIS PREMIUM. С нея ще имате чиста вода в дома си по всяко време, без никакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други вредни примеси. Няма да има нужда повече да купувате пластмасови бутилки с вода, а филтрите за 2-степенна COMBO филтрация на ФИВО OSMOSIS PREMIUM, пречистват водата перфектно, като запазват всичките ѝ полезни качества. Като последно поколение филтри, създадени по иновативна технология, техният живот е до 24 месеца за единия и до 36 месеца за другия!

Само си представете колко пластмасови бутилки ще спестите на природата за 3 години!

Кажете довиждане на водата в еднократни пластмасови бутилки и галони за дома! Поръчайте вашата система ФИВО OSMOSIS PREMIUM тук и дайте своя принос за една по-зелена планета!

Избери филтрирана вода от ФИВО чиста вода за дома.

Вече знаете, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и елементи. ФИВО OSMOSIS PREMIUM ще ви осигури истински чиста вода във вашия дом!
ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която филтрира питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси, които не са препоръчителни за консумация.

Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.

Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.

Изберете най-подходящата система за вас:
www.home.fivo.bg
0888 977 707
0886 767 080

Прочетете още:

Домашна система за пречистване на вода