You are currently viewing Не си позволявайте да ожаднеете

Не си позволявайте да ожаднеете

Не си позволявайте да ожаднеете!  Как организмът ви сигнализира, че трябва да пиете вода? Чрез жаждата!

👉Причината да усещаме жажда е, че липсата на достатъчно вода в тялото променя баланса на солта в кръвта. Този дисбаланс предизвиква дехидратация, която има редица ефекти, като промени в настроението, сухота в очите, главоболие или световъртеж, мускулни спазми, суха и изтощена кожа и т.н.
Сама по себе си жаждата е симптом за вече налична дехидратация!
👉Важно е да имаме здравословния навик да пием вода, преди да сме ожаднели. Добре хидратираното тяло функционира и се чувства добре. Правилната хидратация е еднакво важна за всички! Както за спортистите, които могат да загубят до 8% от телесното си тегло във вода, докато тренират, така и за тези, които работят по цял ден на компютър, а дори и за децата, които растат и изразходват много енергия.
👉Не забравяйте, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и химикали.
✅ Избери филтрирана вода от ФИВО за дома. Вземете своя ФИВО OSMOSIS PREMIUM, за да имате неограничен достъп до чиста вода у дома по всяко време! А нашите квалифицирани техници ще го инсталират във вашия дом напълно безплатно!
Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.
Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.

Изберете най-подходящата система за вас:
📲 0888 977 707
📲 0886 767 080

Не си позволявайте да ожаднеете – ФИВО за дома