You are currently viewing Премахване на хлор и други вредни примеси от водата

Премахване на хлор и други вредни примеси от водата

Живеете в район с мека вода и не можете да се насладите на вкуса й, заради наличието на хлор и други вредни примеси, които се намират в нея?

💧 UF система за 4-степенна филтрация на ФИВО ULTRA HOME е решението на вашият проблем! 4-те различни филтъра се грижат от водата да бъдат премахнати всякакви външни замърсители, а най-мощния от тях УЛТРА ФИЛТЪР има главната роля във филтрирането ѝ, отстранявайки всички вредни примеси с големина на молекулата до 0,01µ (микрона)!
💧Получавате безупречно чиста вода, която е запазила неутралното си Ph(7), полезния минерален състав и всички вкусови качества на меката вода.
Разбери дали си в район с мека вода тук – https://home.fivo.bg/kakvo-e-fivo/
👉 Разгледайте и останалите системи за домашна употреба на FIVO.

Истински чистата вода е само на един клик разстояние от теб!

Избери филтрирана вода от ФИВО чиста вода за дома.

Вече знаете, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и елементи. ФИВО OSMOSIS PREMIUM ще ви осигури истински чиста вода във вашия дом!
ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която филтрира питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси, които не са препоръчителни за консумация.

Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.

Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.

Изберете най-подходящата система за вас:
www.home.fivo.bg
0888 977 707
0886 767 080

Прочетете още:

Премахване на хлор и други вредни примеси от водата