You are currently viewing Хидратирай се всеки ден

Хидратирай се всеки ден

Хидратирай се всеки ден! Ето защо е важно да имаш ФИВО OSMOSIS PREMIUM в дома си! Защото:

✅ редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма
✅ храносмилането ти ще се подобри
✅ тялото ти ще се чувства енергично
✅ водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса
✅ кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави, и по-красиви
✅ хидратацията спомага кръвното налягане да бъде винаги в норма
✅ и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло

ФИВО OSMOSIS PREMIUM ти гарантира чиста вода, 24 часа в денонощието, всеки ден от годината!

Нашата система ФИВО OSMOSIS PREMIUM за пречистване на питейната вода е иновативна система, която пречиства питейната вода чрез обратна осмоза. Филтрираната вода е с почти нулеви стойности на варовици и карбонати и много ниска минерализация. В нея не остават никакви следи от пясък, ръжда, хлор и други препарати. Филтрите успяват да спрат дори вируси, бактерии и микроорганизми. Подходяща е за цялото семейство – от малки деца до много възрастни хора. Просто, защото е истински чиста! Избери филтрирана вода от ФИВО за дома.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Инсталирането на системата се случва лесно и безпроблемно от нашите квалифицирани техници. Посетете сайта ни и разгледайте наличните системи. Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.
Набавянето на минерали става от консумираната от вас храна, а не от водата. Повечето минерали, които се съдържат във водата, не се абсорбират от организма. Водата спомага за пренасянето на минералите от храната към клетките на вашия организъм. След пренасянето на минералите, същата вода служи за премахването на токсините. Ако водата съдържа неизползваеми минерали, тя не може да пренася минералите от храната и да премахва токсините. Тя трябва да се освободи от неизползваемите минерали, за да може да изпълнява функциите си.

Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Изберете най-подходящата система за вас:
📲 0888 977 707
📲 0886 767 080
Прочетете още:

Хидратирай се – ФИВО за дома