You are currently viewing Водата помага при борбата с килограмите

Водата помага при борбата с килограмите

Водата помага при борбата с килограмите?! Какво мислите за това твърдение?

👉Проучвания сочат, че пиенето на половин литър вода може да повиши метаболизма ви с до 30% за около час. Според тях, хората, които пият препоръчителното количество вода, като част от програмата си за редукция на теглото, са склонни да отслабнат повече от тези, които не го правят.
👉 Същите проучвания показват, че възрастните с наднормено тегло, които са консумирали половин литър вода преди хранене, са загубили с 40% повече тегло от тези, които не са. Това може да се обясни със забързването на метаболизма, но може и да се дължи на ефекта, който водата има върху апетита. Пиенето на вода намалява чувството на глад, така че, ако пиете вода преди хранене, вероятно ще ядете по-малко и пак ще се чувствате сити.
👉 Независимо дали спазвате хранителен режим, за тялото ви е важно да пиете поне по 2 литра вода на ден.

✅ Вече знаете, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и елементи. ФИВО OSMOSIS PREMIUM ще ви осигури истински чиста вода във вашия дом!
✅ ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която филтрира питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси, които не са препоръчителни за консумация.

Избери филтрирана вода от ФИВО чиста вода за дома.

Вече знаете, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и елементи. ФИВО OSMOSIS PREMIUM ще ви осигури истински чиста вода във вашия дом!
ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която филтрира питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси, които не са препоръчителни за консумация.

Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.

Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.

Изберете най-подходящата система за вас:
www.home.fivo.bg
0888 977 707
0886 767 080

Прочетете още:

Водата помага при борбата с килограмите – ФИВО за дома