You are currently viewing За филтрите на FIVO OSMOSIS PREMIUM

За филтрите на FIVO OSMOSIS PREMIUM

Филтрите на FIVO OSMOSIS PREMIUM могат да премахнат неразтворими частици по-големи от 0,0001 микрона, което означава наистина чиста вода! Ето и още няколко плюса за домашните системи за пречистване на питейна вода:

✅ Филтрите на FIVO OSMOSIS PREMIUM могат да имат живот до 24 месеца, в сравнение с тези на пречистващите кани, които обикновено са около три месеца.
✅ FIVO OSMOSIS PREMIUM ще спести на семейството ви пари, а на околната среда ненужни отпадъци.
✅ Системите за пречистване на питейната вода ФИВО ви осигуряват винаги прясна и чиста вода, директно от чешмата вкъщи.
✅ FIVO OSMOSIS PREMIUM е иновативно решение за вашето домакинство, като ви осигурява безупречно чиста и прясна вода, винаги и по всяко време. Спестява ви излишни разходи и е в полза на околната среда.

Избери филтрирана вода от ФИВО чиста вода за дома.

Вече знаете, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и елементи. ФИВО OSMOSIS PREMIUM ще ви осигури истински чиста вода във вашия дом!
ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която филтрира питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси, които не са препоръчителни за консумация.

Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.

Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.

Изберете най-подходящата система за вас:
www.home.fivo.bg
0888 977 707
0886 767 080

Прочетете още: