You are currently viewing Ниска минерализация и нулеви стойности на варовици и карбонати

Ниска минерализация и нулеви стойности на варовици и карбонати

Казват, че животът не можел да бъде перфектен, но водата, която пиете, със сигурност може! Домашните системи на ФИВО за филтриране на питейната вода ви осигуряват перфектно чиста вода!💧

✅ След пречистване със системите на ФИВО, водата е с ниска минерализация и нулеви стойности на варовици и карбонати. В нея не остават никакви следи от пясък, ръжда, хлор и други вредни примеси. Филтрите успяват да спрат дори и всички вируси, бактерии и микроорганизми с големина до 0,001µ.
✅ Системите на ФИВО за дома ще ви осигурят дори повече от перфектно чиста вода. Те се грижат и за семейния ви бюджет. Филтрите се подменят веднъж годишно, а цената им се равнява на разхода ви за бутилирана вода за около месец.
✅ ФИВО е екологично решение за вашето домакинство. Освен за здравето и бюджета ви, ФИВО мисли и за околната среда. Един филтър на година срещу стотици пластмасови бутилки!
И ако всичко изброено до тук не ви е достатъчно, ще добавим и удобството никога повече да не носите тежките, пластмасови бутилки и галони, а да имате перфектно чиста вода 24 часа в денонощието. Качествената вода не е каприз, а необходимост и вие я заслужавате!

Избери филтрирана вода от ФИВО чиста вода за дома.

Вече знаете, че най-подходящата вода за човешкия организъм е чистата вода. Тази, която не съдържа вредни за здравето частици и елементи. ФИВО OSMOSIS PREMIUM ще ви осигури истински чиста вода във вашия дом!
ФИВО OSMOSIS PREMIUM е иновативна система, която филтрира питейната вода чрез обратна осмоза. Системата пречиства водата чрез много фина полупропусклива мембрана и с помощта на налягане. Така от питейната вода се отстраняват всякакви външни замърсители, като частици пясък, ръжда, хлор и други примеси, които не са препоръчителни за консумация.

Филтрите в домашната система за пречистване на вода ФИВО изпълняват своята роля на няколко фази. Първоначално те премахват всички едри частици, утайка, пясък и ръжда. След това елиминират хлора и финните частици, заедно с миризмите, и подобряват вкуса на водата. В последната фаза, филтрите пречистват водата от всички вируси, бактерии и микроорганизми.

Отделете време за да прочетете повече относно нашите системи за обратна осмоза.

Избери най-подходящата машина за пречистване на вода.

Всички знаем от колко вода е съставен човешкия организъм. Човек пие средно по 500 литра вода на година. Редовното пиене на чиста вода ще поддържа ставите ти в отлична форма, храносмилането ти ще се подобри, тялото ти ще се чувства енергично, водата ще помогне на мозъка ти да се пребори със стреса, кожата, косата и ноктите ти ще бъдат по-здрави и по-красиви, кръвното ти налягане ще бъде винаги в норма и не на последно място, добрата хидратация ще ти помогне да поддържаш оптимално телесно тегло.

Изберете най-подходящата система за вас:
www.home.fivo.bg
0888 977 707
0886 767 080

Прочетете още:

Ниска минерализация и нулеви стойности на варовици и карбонати